Geschenken

Algemeen

Alle wijnen en wijnpakketten uit het assortiment van de Vinorie zijn als cadeau te laten bezorgen. Zo kunt u iemand een Moederdagcadeau, verjaardagscadeau, een bedankje of zomaar een leuke verrassing sturen. Wijnen als cadeau versturen is heel eenvoudig. Het enige dat u tijdens het bestellen van de wijn hoeft te doen, is aanvinken dat het om een cadeau gaat en zorgen dat het afleveradres wordt gewijzigd. U kunt tevens een persoonlijke boodschap toevoegen.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken: een eindeloze zoektocht? Niet nodig. Vinorie denkt graag met u mee als het gaat om relatiegeschenken. Vinorie stelt ieder kwartaal één of meerdere speciale pakketten samen die een fantastisch cadeau vormen. Een mooie fles wijn of een feestelijke fles met bubbels is tenslotte zowel voor uw klanten als collega’s altijd een leuke verrassing. Ook zijn we u graag van dienst als het gaat om het verzorgen van maatwerk. Mocht u specifieke wensen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in een van onze relatiegeschenken, of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Mail ons dan via info@vinorie.nl.