Bezorgen

Leveren zonder zorgen

Natuurlijk willen wij uw order zo snel mogelijk leveren. Maar ook belangrijk is dat alles zoveel mogelijk in een keer wordt afgeleverd en dat zonder transportschade! Daarom pakken wij voor verzending al onze wijn om in dozen die optimaal geschikt zijn voor transport per pakketdienst. Is uw bestelling eenmaal goed verpakt dan dragen wij uw bestelling over aan PostNL.

PostNL draagt zorg voor een optimale verzorging van het transport naar het door u opgegeven bezorgadres. Bent u op het moment van aflevering niet aanwezig? Dan wordt het pakket bij de buren afgegeven. U ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als afgeven bij de buren niet lukt wordt het pakket op een later tijdstip een tweede keer aangeboden. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u de zending binnen drie weken op het Postkantoor van PostNL afhalen.

De bezorgkosten € 7,25 per doos tot een gewicht van 10 kg. Bij een gewicht van 10 – 20 kg bedragen de bezorgkosten € 13,50. Binnen het Vinorie bezorgingsgebied (postcode 5200 – 5279) kunt u er voor kiezen het pakket gratis te laten bezorgen.

Bij elk product staat aangegeven welke levertijd van toepassing is. Indien uw bestelling op voorraad is heeft u deze binnen maximaal zes werkdagen in huis. Is dit niet het geval dan wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Bezorging is mogelijk in heel Nederland. Mocht u uw bestelling in een ander land geleverd willen hebben, neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Mail ons dan via info@vinorie.nl.