Wijnproeverij

wijnproeverij

Vinorie biedt u de mogelijkheid gezellig wijn te proeven met familie, vrienden, collega’s of clubgenoten. U maakt kennis met Italië, Le Marche, de Toscane en natuurlijk met de heerlijke Il Conventino en Vignano wijnen.

Tijdens de wijnproeverij komen naast het proeven en beoordelen ook de achtergronden van Il Conventino, Vignano, de druiven en het productieproces aan de orde. Kortom, een Vinorie wijnproeverij staat garant voor een gezellige, leuke en leerzame avond!

De groepsgrootte ligt gemiddeld tussen de 8 à 12 personen, met deze omvang ben ik in staat het persoonlijke karakter te handhaven. Mocht u echter een grotere groep in gedachte hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Het programma

Vinorie selecteert samen met u een aantal wijnen die tijdens de proeverij aan bod komen. Indien u zelf geen specifieke wensen heeft, stellen wij een selectie samen. Zo kunt u kennismaken met diverse wijnsoorten (wit, rosé, rood en mousserend).

De wijnproeverij begint met een korte introductie over het proeven en beoordelen van de wijnen. Als het proeven begint worden de wijnen met elkaar vergeleken. De nadruk ligt hierbij op de verschillende druivenvariëteiten. Naast het proeven en vergelijken van de wijnen, wordt ook het proces van het maken van wijn behandeld. Een wijnproeverij duurt zo tussen de 1,5 en 2 uur. Na afloop van de wijnproeverij blijven de wijnen staan, zodat u op uw gemak nog even van uw favoriet kunt genieten.

Het is naast het proeven van de wijnen ook mogelijk een combinatie met de olijfolie te maken. Na afloop bestaat de mogelijkheid de wijnen te bestellen tegen een sterk gereduceerd tarief.

Waar & wanneer?

Een wijnproeverij is overal te organiseren. U kunt dus zelf aangeven waar u de wijnproeverij wilt houden; gewoon lekker thuis, bij vrienden of familie, of op een passende externe locatie. Een datum bepaalt u in overleg met de Vinorie.

Wat kost een wijnproeverij?

De prijs voor een wijnproeverij is afhankelijk van gekozen programma. Neem dan voor een prijsopgave contact met ons op via onderstaande gegevens. De Vinorie kan de proeverij ‘aankleden’ met Italiaanse hapjes. Informeer tijdens uw boeking naar de mogelijkheden.

Reserveren

Bent u enthousiast geworden en wilt u reserveren of heeft u nog vragen over de proeverij? Neem dan contact met ons op via info@vinorie.nl.